Yoga
Yoga för alla
 

Fråga om Yoga

Det är jättekul att höra ifrån alla yoga-älskare- nybörjare som erfarna - så att vi kan lära av varandra.

 

Jag har 26 års erfarenhet av yoga, är yogainstruktör och tränar yoga varje dag. Mina favoriter bland alla yogaformer jag testat är (inte rangordnat): Iyengar, Ashtanga och Bikram, men jag har provat många andra yogaformer också.

 

Använd formuläret nedan eller så kan du skriva direkt till: lena.rising@googlemail.com

 

Jag ser fram emot att höra från dig!

 

Lena

 
Kategori:
Sortering:
   [ Sök i frågor/svar ]

Antal frågor/svar: 27

 
Hem  >  Skador och träningsproblem    
 
Kan man göra yoga när man har ganglion och hur är det med endometrios/menstruationsbesvär och yoga? Vad anser Ashtangatraditionen om man vill kombinera Ashtangayoga med Kundaliniyoga?  (Antal visningar: 4649)
Kategorier: Skador och träningsproblem Yogaformer Yogaträning Yogaövningar
Datum: 2011-04-08
  Kommentarer (0)
 
Min mammma tränar power yoga med mig 2gånger i veckan och hon tycker jätte mycket om det men hon säger att hon blir så frusen efteråt. När hon kommer hem gör hon en kopp te sen måste hon bädda ner sig under filtar och sätta på sig sockar för att inte frysa. Vet du vad det kan bero på?  (Antal visningar: 5983)
Kategorier: Skador och träningsproblem
Datum: 2011-04-05
  Kommentarer (4)
 
Jag har en liten undran, jag har en vän som opererat magen för inte så länge sedan. Hon är inte tillåten att lyfta mer än 1kg och har svårt att röra sig men vill ändå ha lite yoga i sitt liv. Jag har lite svårt att hitta några asanas som kan passa under just denna situation. Kan du hjälpa mig, har du någon asana som kan passa? jag har bara hittat några andnings övningar. Tacksam för hjälp!!  (Antal visningar: 2328)
Kategorier: Skador och träningsproblem
Datum: 2010-05-11
  Kommentarer (1)
 
Hej Lena, hittade din yogaguide på nätet och vill höra med dig om du kan/vill hjälpa mig med en fråga: Det gäller huvudstående, sirsasana, och om du känner till några restriktioner när det gäller äldre människors användning av ställningen? Själv har jag stor glädje av positionen och som yogalärare också har lärt ut den under många år. På senare tiden har jag fått allt fler äldre, dvs. 60-70+, kursdeltagare som gärna använder sig av ställningen och frågan om åldern i sig är begränsande för utövandet har blivit aktuell för mig. Så känner du till någon forskning - rekommendationer runt denna fråga?  (Antal visningar: 2745)
Kategorier: Skador och träningsproblem
Datum: 2010-03-30
  Kommentarer (0)
 
Jag började med Bikramyoga för ett tag sedan och mådde så bra både fysiskt och psykiskt. For ung 2 veckor sedan började problemen komma. Det började i baksidan av låret, en diffus smarta som strålade ovanför knäet och upp i rumpan. Som om det var en nerv som kommit i kläm. Jag har vilat en vecka och nu är smärtan något mildare och mer koncentrerad till muskelfästet precis mellan skinkan och baksida lår. Jag har också en svag ömhet i svankpartiet som jag trodde var träningsverk men den går aldrig över så förmodligen hör det ihop med detta. Vad gör jag nu? Måste jag sluta med det här och bara vila? Finns det något bot?  (Antal visningar: 2328)
Kategorier: Skador och träningsproblem
Datum: 2010-02-21
  Kommentarer (1)
 

Sida: 1
1 
 
    RSS för frågor/svar
 
 
 
Ny fråga
* = Obligatorisk uppgift.

Ditt namn

Din e-post

* Fråga  


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
     
 
 
Senaste kommenterade frågor
 
     
 
 
Populäraste taggarna