Yoga
Yoga för alla
 

Fråga om Yoga

Det är jättekul att höra ifrån alla yoga-älskare- nybörjare som erfarna - så att vi kan lära av varandra.

 

Jag har 26 års erfarenhet av yoga, är yogainstruktör och tränar yoga varje dag. Mina favoriter bland alla yogaformer jag testat är (inte rangordnat): Iyengar, Ashtanga och Bikram, men jag har provat många andra yogaformer också.

 

Använd formuläret nedan eller så kan du skriva direkt till: lena.rising@googlemail.com

 

Jag ser fram emot att höra från dig!

 

Lena

 
Kategori:
Sortering:
   [ Sök i frågor/svar ]

Antal frågor/svar: 27

 
Hem  >  Hälsa och välmående   
 
Jag är en 60-årig kvinna som har varit sjukskriven för utbrändhet några månader. Jag skulle vilja gå någon form av yoga för att lära mig att slappna av och andas lugnt. Vilken typ av yoga ska jag börja med?  (Antal visningar: 5482)
Kategorier: Andning Hälsa och välmående Yogaformer
Datum: 2011-04-11
  Kommentarer (1)
 
Jag läser din blogg ofta och får nya tankar och ideer. Har en fråga till dig ang kost och levnads sätt. Är du vegetarian? Vad tycker du ang kost och levnads sätt när man utövar yoga? Vad tycker du om reglerna många har i sina yoga studios? Jag var själv rökare när jag började yoga, är nu helt rökfri sen 8 månader tillbaka. Jag äter kött och dricker ibland vin. Jag har tittat på lite olika klasser men känner mig inte välkommen då jag läser deras "regler", vett och etikett. När jag yogar vill jag kunna skratta, gråta och känna mig levande om jag vill och att frågan är fri. Hitills har jag bara hittat saker man inte får göra, jag tränar yoga för det gör mig lycklig och då vill jag höra vad jag får göra, annars känner jag mig inte välkommen. Hur ser du på detta?  (Antal visningar: 3220)
Kategorier: Hälsa och välmående
Datum: 2010-04-10
  Kommentarer (2)
 

Sida: 1
1 
 
    RSS för frågor/svar
 
 
 
Ny fråga
* = Obligatorisk uppgift.

Ditt namn

Din e-post

* Fråga  


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
     
 
 
Senaste kommenterade frågor
 
     
 
 
Populäraste taggarna